Gea
Gea

 

Natuurlijk leiderschap voor organische groei in organisaties

Ben je directeur of manager dan is jouw invloed groot. Jouw gedrag bepaald in grote mate hoe je teamleden in hun vel zitten en welke resultaten jullie halen. Vanuit mijn interim ervaring startte ik vaak met teams waar de werkdruk en het ziekteverzuim hoog was en de resultaten niet gehaald werden. Rennen en harder werken kost veel energie van iedereen. Binnen een paar maanden lukte het ons om alles weer op de rit te krijgen en werkten we schouder aan schouder aan het wegwerken van de achterstanden. We konden weer lachen en dronken samen een kop koffie. Met natuurlijk leiderschap kun jij dit ook.

werkWAARDEvol is ontstaan omdat ik zie dat er hard gewerkt wordt aan het behalen van de resultaten, wat vaak pittig is. Tijd om overstijgend te denken is er niet. Directeuren en managers worden opgeslokt door een volle agenda en mailbox. Lukt het je om je energie en tijd te verplaatsen naar je mensen, jullie samenwerking als team en slimmer werken dan gaat het snel. Het werken wordt een stuk intenser en waardevoller. Ik zet mij in voor deze waardevolle omslag door met jullie te werken aan een rijkdom aan persoonlijke ontwikkeling, de groepsgroei en het creëren van rust. Tegelijkertijd pakken jullie met een verrassend gemak de financiële uitdagingen aan. Door de kracht van organisch ontwikkelen gaat het weer stromen voor jou, je team of organisatie.

Mijn kracht zit in het jou of jullie helpen bij het: worden van één organisatie; als team samen de schouders eronder willen zetten; elkaar respecteren en aanspreken; denken in oplossingen en scenario's; ontwikkelen van natuurlijk leiderschap en het groeien naar een organisch samenwerkend team. We ontmoeten elkaar op natuurlijke en cultuurhistorische locaties, werken aan duurzame groei met duurzame materialen en verbinden dit met voorbeelden uit de natuur. 

Deze kracht heb ik door: mijn ruime ervaring als coach, 10 jaar management (a.i.) op verschillende functies en organisaties, > 10 jaar ondernemersadviseur gecombineerd met de theoretische kennis van onder andere de Master of Science in Management met als specialisatie verandermanagement te combineren met wie ik ben en waar ik voor sta. 

Elkaar spreken kan via contact of door te bellen met (06) 52199971.

Gea Bijkerk MSc

Contact  Ervaringen

 

E-boek
E-boek
Scriptie
E-boek