Gea
Gea

 

Je haalt je doelen door het creëren van rust

In de 7 management- en teamleidersfuncties (a.i.) heb ik gewerkt met teams met een hoge werkdruk en veel stress. De tijd werd opgeslokt door een veelheid van taken en er was weinig (ruimte voor) eigen regie. Door met elkaar concrete doelen af te spreken, oplossingsgericht te werken, keuzes te maken en te kijken waar we zelf invloed op hadden, zetten we direct stappen. 

Om de stappen succesvol te zetten en door te groeien gingen we aan de slag met het (her)kennen van elkaars kracht en gingen we elkaar aanspreken. Samen maakten we werkafspraken, dat gaf ruimte in ieders hoofd. De ontwikkeling krijgt vleugels en binnen twee maanden is er sprake van minder werkstress en de belangrijkste werkzaamheden worden gedaan.

Wat mij geholpen heeft om dit te realiseren is de combinatie van praktijkervaring samen met de theoretische onderbouwing vanuit de MSc in management. Vooral de specialisatie richting verandermanagement heeft mij inzicht gegeven in hoe een trektocht helpt in het slagen van de door jou gewenste ontwikkeling.

Wil jij ook die directeur of manager zijn die doet wat werkt? 

Gea Bijkerk MSc

 Ervaringen Contact   

 
E-boek
E-boek
Scriptie
E-boek