Gea
Gea

 

Je haalt je doelen door het creëren van rust
In de wereld om me heen zie ik wezenlijke verschuivingen in wat we met elkaar willen en acceptabel vinden. Vragen die we ons daarbij stellen zijn: Hoe willen we samen werken?; Op welke manier willen we met elkaar omgaan?; Wat willen we bereiken en wat mag dat kosten? Altijd ben ik op zoek naar hoe je doelen helder krijgt en het beste een ontwikkeling in gang zet en houdt, zodat je door het creëren van rust samen doelen realiseert. Mijn insteek daarbij is: versterk elkaar, dan bereik je meer.

Door jarenlang als manager gewerkt te hebben weet ik als geen ander wat werkt en wat niet. Deze ervaring heb ik ingezet om werkvormen te ontwikkelen die extra verdieping en inzicht geven, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Inmiddels kunnen er al heel wat collega's van je erover meepraten en heeft het hun verder geholpen. De insteek is steeds dat jij de voor jou o zo belangrijke ontwikkeling realiseert en dat bepaalt de keuzes die we maken.

Als ondernemer ondersteun ik de ontwikkeling van organisaties en die van jou als leidinggevende. Hierbij help ik je verder met mijn ruime ervaring als coach, 10 jaar management (a.i.) op verschillende functies en organisaties, > 10 jaar ondernemersadviseur gecombineerd met de theoretische kennis van onder andere een Master of Science in Management met als specialisatie verandermanagement. Daarnaast ben ik op verschillende manieren betrokken bij meerdere organisaties die zich inzetten voor waardevolle ontwikkelingen in Noord-Nederland.

Wil je begeleiding bij het op een natuurlijke (op)bouwende en diepgaande manier bereiken van jullie gezamenlijke of jouw persoonlijke doelen en daarbij ook werken met de in de praktijk bewezen zelf ontwikkelde werkwijzen & duurzame materialen van werkWAARDEvol? Op de pagina Werken aan heb ik voor je uitgewerkt wat we in praktijk al hebben gedaan. Dan weet je alvast wat er allemaal kan. Weten wat voor jou werkt? Neem dan contact met me op.

Ervaringen:
"Door situaties te kaderen en door middel van doelgerichte vragen te stellen werden situaties afgepeld tot de kern en bleken er wel degelijk dingen te zijn die geoptimaliseerd kunnen worden door onszelf.", "Je geeft hele concrete adviezen hoe om te gaan met situaties waarin je leiderschap moet tonen.", “Onze samenwerking heeft me rust gebracht.”

Gea Bijkerk MSc

Contact  Meer ervaringen

 

E-boek
E-boek
Scriptie
E-boek