Individueel 

      Vrouw zijn is kracht
Realiseer:
Uitstraling
Innerlijke kracht

Balans in belangen
Ruimte voor jou

 

Stabiele basis organogram 01


Vrouw zijn is kracht
Voor paarden is vrouwelijk leiderschap van levensbelang. Het leiderschap is voor een groot deel een gevolg van kennis en het vertrouwen dat de groep in je heeft. Doe je het goede als leider met zorg voor het groepsbelang dan zien de anderen jou als leider.

Vechten of je groot maken is daar geen onderdeel van. In organisaties loopt dit wel eens anders. Word jouw leiderschap door anderen overgenomen? Het risico dat je daarop teveel van je mannelijke kant laat zien is dan groot. Je verliest op dat moment de verbinding met jezelf en je innerlijke kracht. Jij merkt dat en anderen zien dat.

Met Vrouwelijk leiderschap kom je weer in verbinding met je vrouwelijke kwaliteiten. Je weet je netwerk in te zetten, stiltes te laten vallen, kansen te benutten en charisma als kracht in te zetten. Hoog tijd om je vrouwelijk leiderschap het podium te geven dat het verdient. 

 Astrid VogelzangAstrid Vogelzang, Teamleider Rabobank

"Ik heb een mooie basis als leidinggevende gekregen!

Gea had al eens met me gewerkt als medewerker van een team dat ze begeleide. Het viel me toen op dat Gea snel in de gaten heeft waar de verbeterpunten van het team liggen en de samenwerking en teamspirit naar een hoger niveau weet te tillen. En wel op zo'n manier dat collega's het gevoel hebben dat de veranderingen niet opgelegd worden.

Op het moment dat ik mijn eerste leidinggevende baan kreeg was het voor mij duidelijk dat ik graag door Gea begeleid zou worden. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn werk het beste kan organiseren om voldoende ruimte te hebben voor de zaken die ertoe doen. Daarnaast hebben we veel gesprekken gevoerd met medewerkers en veranderingen in gang gezet. Door de wijze waarop ze me hier in begeleid heeft ben ik in de gelegenheid geweest om me in mijn werk en als persoon te ontwikkelen. Bedankt hiervoor!” 

Ervaar dit ook

"Ik weet nu waar de kracht in het team zit en wie waar goed in is."

"Meteen heldere handvatten om dezelfde dag nog mee aan de slag te gaan."

"Ik voel mij een stuk rustiger."

Meer ervaringen

Hoe doen we dit
Je weet al een tijdje dat je jezelf aan het verliezen bent. Wat er aan de hand is weet je wel en hoe je dit aanpakt niet. We maken tijdens onze gesprekken de patronen en processen in je omgeving en van jezelf inzichtelijk en bepalen samen hoe je dit gaat kantelen.
 
Je ruimte innemen is op sommige momenten hard werken. We zetten die energie in voor waar jij van nature al goed in bent en zorgen dat je weer gaat stralen en jezelf overstijgt. Met je innerlijke kracht als basis laat je iedereen merken dat je weet waar je het over hebt. Waardoor je je natuurlijke ruimte pakt en dit gerespecteerd wordt. In gesprekken zorg je voor de balans in de belangen van de gesprekspartners. Zelfs je collega's of teamleden ga je helpen om te groeien in hun rol of als persoon. Dat komt omdat jezelf weet wat je wilt en hieraan werkt.
 
Jouw droom over wie je wilt zijn als leider geeft ons richting. We maken ruimte voor jou en je vrouwelijke kant als leider.

We werken aan: 
Je werkt hard toch wordt het niet opgemerkt. Hoe krijg jij de waardering en niet je collega's?; Een manager zit nee te schudden tijdens jouw verhaal. Ergerlijk! Jouw verhaald dreigt hierdoor in de soep te lopen. Hoe grijp je in?; Jij zorg voor iedereen. Wie zorgt er voor jou?; Vrouwen praten vaak veel. Vergaderen doen we juist efficiënt. Hoe zorg je voor kortere en effectievere vergaderingen?; Er is om jou heen overleg geweest. Je mist hierdoor cruciaal informatie. Wat doe je? Door te werken aan je vrouw zijn als kracht zorgt dat je gezien en gewaardeerd wordt!
 

 

Vrouwelijk leiderschap 

Minder hard werken met meer resultaat

Ben jezelf dan ben je op je mooist
 

 
Wat doen we
We spreken elkaar iedere maand over hoe het jou verder helpt om vrouwelijke leiderschapskwaliteiten in te zetten en hoe je dit stap voor stap gaat realiseren. Concrete praktijksituaties zijn het uitgangspunt. De gesprekken zijn daardoor op maat. 

Ik heb drie uur voor ieder gesprek gereserveerd. De eerste keren is de tijd zo om blijkt. Later werken we meestal 2,5 uur samen. Het gaat om 6 gesprekken met ongeveer een maand tussentijd,
 zodat je snel voordeel hebt van wat je anders gaat doen en de tijd hebt om uit te proberen en verfijnen van wat we besproken hebben.
 
Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we een belmoment af, zodat we elkaar twee keer per maand spreken. Het blijkt fijn te zijn om te delen hoe je een al besproken uitdaging hebt aangepakt en wat er in de tussentijd op je pad is gekomen. Voor de een is het belmoment dit halfjaar super waardevol. De ander slaat de laatste maanden soms een keer over of we bellen korter. Word je tussentijds met iets onverwachts geconfronteerd of houd je graag een gedachte tegen het licht? Dan bel of mail je me en bespreken we het samen.
 
De door werkWAARDEvol zelf ontwikkelde werkvormen helpen regelmatig om extra verdieping en inzicht te krijgen, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Ze hebben in de praktijk hun waarde dan ook al ruimschoots bewezen. Het gaat erom dat jij de voor jou o zo belangrijke ontwikkeling realiseert, dat staat steeds voorop in de keuzes die we maken.

We ronden af met een evaluatie. Wat is er veranderd in je werk door Vrouwelijk leiderschap, wat wil je voor geen goud meer missen, wat merken anderen van dat de inzet van je vrouwelijke kwaliteiten en vooral ook wat zij daardoor anders zijn gaan doen.

 
Locatie en data
In de basis de unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. We maken met regelmaat een wandeling in de natuur in de nabije omgeving, als extra fundament onder de gewenste ontwikkeling.

We starten op een zo kort mogelijke termijn. De tijden en data bepalen we samen. Past richting het einde van de coachperiode een tussentijd van langer dan een maand meer bij jouw ontwikkeling dan doen we dat. Kun je een keer niet, bijvoorbeeld vanwege griep, dan verplaatsen we de afspraak, dat kan kort erop zijn of aan het einde als dat fijner is.

Door Vrouwelijk leiderschap

 

Straal en geniet je meer

Sta je meer in verbinding

Rust en ruimte in je hoofd en in je handelen  

 

 

 
Aanbod
Vanaf dag één start de ontwikkeling die rust oplevert!
Door te doen, te ervaren en te groeien zet je sneller stappen. Reactie van een deelnemer: "Ik voel me een stuk rustiger" Een halfjaar intensieve begeleiding heeft een waarde van 3.900 euro. 
 
Vrouwelijk leiderschap helpt je om zeer waardevolle resultaten te halen, waardoor jij meer bereikt op je werk. Met als extra bonus dat de resultaten van de collega's om je heen positief worden beïnvloed. 
 
Mocht de coaching niet het hoge resultaat halen wat je mag verwachten dan biedt de resultaatgarantie de mogelijkheid tot restitutie van 900 euro. Door in een persoonlijk gesprek een gedegen onderbouwing te geven kan een beroep op deze garantie worden gedaan. 

De genoemde bedragen zijn exclusief btw.


Wil je weer 100% jezelf zijn?
Bel me voor een gesprek op (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we wat jouw droom is.