Top

    Natuurlijk veranderen
Voor directeuren 

Realiseer:
Doelen
Loslaten

Rust
Blijvend innovatief


Top organogramNatuurlijk veranderen
De omgeving waarin we werken verandert constant en wij veranderen mee. De ene keer bewegen we geleidelijk mee, soms zijn we tijdelijk stil blijven staan en is een sprong nodig om weer aan te sluiten of voorop te lopen. Tijd nemen om te bepalen wat er aan de hand is in combinatie met het bepalen wat de grote lijnen zijn is cruciaal voor het realiseren van succes.

Ook door het samen oppakken als management en medewerkers zet je de juiste stappen en zorg je tegelijkertijd voor gedragenheid. Er is enorm veel kennis binnen je organisatie maak daar gebruik van.

Ervaar ook dat je als management door langzamer te gaan je als geheel sneller gaat en je een duurzaam en gedragen resultaat behaalt.

Ervaar dit ook

 

"Eerste resultaten zijn snel zichtbaar."

"Ging er eens iets niet goed dan wordt het samen opgelost."

"De kern van het probleem is snel zichtbaar gemaakt."

"De veranderingen ontstonden heel natuurlijk."

 

Meer ervaringen


Wat kun je verwachten

We spreken elkaar over de door jou gewenste veranderingen binnen de organisatie. Veranderingen op het vlak van: cultuur, structuur, samenwerken, reorganisatie of resultaten zijn aan de orde van de de dag.
 
Beeldvorming over de gewenste verandering is cruciaal voor het succes. Medewerkers praten met elkaar over veranderingen bij de koffieautomaat en tijdens de lunchwandeling. Het gaat vooral over de veranderingen die grote invloed hebben op mensen, werk of cultuur en een relatief hoge emotionele intensiteit. Je kunt je dan ook voorstellen dat het intensieve gesprekken zijn.

Duidelijkheid creëren over de veranderingen en de kaders helpt daarbij. Zeggen dat je iets niet weet is eveneens krachtig. Daarbij niet vergeten aan te geven wanneer je verwacht dat er meer duidelijkheid ontstaat.  Binnen organisaties spelen soms tot wel 20 verandertrajecten tegelijkertijd, dat klinkt absurd tot je gaat tellen in je eigen organisatie.

We bepalen samen hoe je de voor jullie juiste ontwikkeling laat ontstaan. Vragen die aan bod komen zijn: Hoe zet je een beweging zo in gang dat het een verandering is vanuit de groep? Hoe zorg je voor rust in de organisatie? Het blijft steeds heel concreet en direct toepasbaar.

 

 

Top

De rust bewaren en presteren onder druk.

Ik wil pieken

 

  

 
Wat gaan we doen
Maandelijks spreken we samen over wat de veranderingen die jij wilt realiseren. We kijken naar jouw invloed en rol om de veranderingen tot een succes te maken. De invloed die dit heeft op je werk en rol in de organisatie neemt hier een belangrijke plaats in. De persoonlijke gesprekken zijn daardoor op maat.

Ik heb drie uur voor ieder gesprek gereserveerd. Uit de praktijk blijkt dat de eerste afspraken zo om zijn. Later werken we meestal tweeënhalf uur samen. Deze gesprekken zijn over een jaar verdeeld. In de basis gaat het om 10 keer dat we samen aan de slag gaan. 

Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we elkaar telefonisch, zodat we elkaar twee keer per maand spreken. In praktijk blijkt het fijn te zijn om af te stemmen wat je in tussentijd op je pad bent tegengekomen of hoe je iets hebt aangepakt wat we hebben besproken. Is er tussentijds iets zijn dan bellen of mailen we. Heb je een mail die je graag wilt laten lezen dan doe ik dat graag. Begeleiding van en tijdens bijeenkomsten/vergaderingen is natuurlijk mogelijk.Het gaat erom dat jij de ontwikkelingen realiseert die jou en je organisatie verder helpen.

Ter afronding evalueren we de veranderingen die je gerealiseerd hebt.
 
Samenwerken met Gea
Je krijgt betrokkenheid bij de gewenste ontwikkeling
Het bespaart je tijd en biedt rust
Door samen aan de slag te gaan, duurzaam resultaat
Werken met door jou bewezen methoden

De eerste keuzes worden direct gemaakt
We spreken dezelfde taal

 

Door Top

 

Constructieve bijeenkomsten

Een toetsmogelijkheid van jouw ideeën

Grip op ontwikkelingen

Onverwachte oplossingsrichtingen

Zicht op jouw persoonlijke invloed bij ontwikkelingen

 

 

Wil je top veranderingen?
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we waar jij nu tegenaan loopt en bepalen samen de juiste stappen.