Stabiele basis

      Je krachtige ik
Voor directeur/manager

Realiseer:
Jezelf zijn
Veerkracht
Rust

Nu en morgen zelfbewust

Stabiele basis organogram 01Je krachtige ik
Je wilt graag minder worstelen, sneller stappen zetten en verantwoordelijk worden gehouden om resultaten te bereiken. Je hebt behoefte aan structuur zodat je goede resultaten behaalt. De begeleiding wordt gekoppeld aan jouw dagelijkse praktijk en we spreken dezelfde taal. Ook is het fijn dat je een frisse blik krijgt op jouw ontwikkelvragen binnen de organisatie.

Het gaat om jouw ontwikkeling als persoon, in je functie en in je rol binnen de organisatie.

 Harryette van den BroekRita Maatje,  Manager Zorggroep Vitez

“Paste de werkwijze en dan met name de stijl wel bij mij? Tijdens de eerste sessie van Stabiele basis werd ik al enthousiast. Doordat ik inzicht in mezelf heb gekregen zit ik nu lekker in mijn vel. Ook prioriteer en relativeer ik met meer gemak. Ik zie nu dat mijn rol in het bedrijf me op het lijf is geschreven en voel me weer gewaardeerd! Bedankt voor alles.”

Ervaar dit ook

"Absurd dat we al in het eerste gesprek alle essentiële punten te pakken hadden."

"Het helpt me om rust te krijgen en vooral bij mezelf te blijven."

"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."

"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

Meer ervaringen

Wat je kunt verwachten
Jouw ontwikkeling staat centraal en vormt de basis van onze gesprekken. Je krijgt concrete en direct toepasbare mogelijkheden aangereikt. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Wat gaat goed en wat wil je graag dat anders gaat? Waar wil je graag meer aandacht aan geven en wat houd je tegen? De intensieve begeleiding geeft je de structuur om de juiste stappen te zetten, waardoor jij minder worstelt en rust en ruimte ervaart.

Je krijgt een jaar lang steun bij het realiseren van je persoonlijke doelen. Samen werken we aan jouw Stabiele basis, zodat je nu en morgen zelfbewust bent als mens en directeur/manager. 

 

Stabiele basis

Voel je goed als persoon en in je werk.

Kies voor jezelf

 

  


Wat gaan we doen

Maandelijks spreken we samen over wat jij graag wilt ontwikkelen. De invloed die dit heeft op je werk en rol in de organisatie neemt hier een belangrijke plaats in. De persoonlijke gesprekken zijn daardoor op maat.

Ik heb drie uur voor ieder gesprek gereserveerd. Uit de praktijk blijkt dat de eerste afspraken zo om zijn. Later werken we meestal tweeënhalf uur samen. Deze gesprekken zijn over een jaar verdeeld. In de basis gaat het om 10 keer dat we samen aan de slag gaan.

Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we elkaar telefonisch, zodat we elkaar twee keer per maand spreken. In praktijk blijkt het fijn te zijn om af te stemmen wat je in tussentijd op je pad bent tegengekomen of hoe je iets hebt aangepakt wat we hebben besproken. Is er tussentijds iets zijn dan bellen of mailen we. Heb je een mail die je graag wilt laten lezen dan doe ik dat graag. Het gaat erom dat jij de ontwikkeling realiseert waar jij blij van wordt.

Ter afronding evalueren we je ontwikkeling als persoon, in je functie en in je rol binnen de organisatie.


Samenwerken met Gea
Concrete doelen
Oplossingsgericht managen
Start met kleine stappen
Bepalen eigen invloed
Kiezen voor dat wat meeste oplevert
Vliegwieleffect
Inspirerende werkwijzen

Wil je als manager/ teamleider een ontwikkeling die blijvend is en weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Als ervaren manager/ teamleider kan ik je helpen met concrete oplossingen. 


Locatie
In de basis de unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. Daar waar een wandeling waardevol is gaan we de natuur in. Mijn ervaring leert dat dat zeer rustgevend is en ondersteunend is aan de gewenste ontwikkeling.

Door Stabiele basis

 

Helder zicht op je kwaliteiten en de waarde hiervan

Jezelf zijn

Ervaart rust en stabiliteit

Je neemt je passende ruimte in

 

 


Wil je een stabiele basis?
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bepalen we jouw doel en hoe we deze gaan realiseren.