Stabiele basisIndividueel

 Je krachtige ik
Realiseer:
Wie je wilt zijn
Subtiel verschil grote invloed
Rust en veerkracht

Buiten je comfortzone

Stabiele basis organogram 01Je krachtige ik
Je weet al een tijdje dat je een verandering wilt. Je bent zelf al aan de slag geweest en krijgt het nog niet goed in de vingers. Toch weet je dat het kan. Dan is het nu de tijd om niet langer te worstelen en hulp in te schakelen om jouw persoonlijke doelen als leidinggevende te realiseren. Bij Stabiele basis gaat het om wat jij wilt veranderen en nog belangrijker wat je er mee wilt bereiken. Wat jij dagelijks meemaakt dient als basis. Heel concreet, praktisch, direct toepasbaar en ook nog eens, gebaseerd op alle eerdere ervaringen, met een blijvend resultaat. 

Bij deze ontwikkeling vind je het fijn om gesteund, uitgedaagd en scherp gehouden te worden. Je wilt geen tijd meer kwijt zijn aan het worstelen, je wilt sneller stappen zetten en verantwoordelijk worden gehouden om resultaten te bereiken.

Met Stabiele basis sta je weer in verbinding met jezelf en je omgeving. Je bent echt, iedereen ziet je puurste kwaliteiten, je straalt rust uit en je voelt weer wat goed voor jou, je team en je rol binnen de organisatie is. 

 Harryette van den BroekRita Maatje,  Manager Zorggroep Vitez

"Paste de werkwijze en dan met name de stijl wel bij mij? Tijdens de eerste sessie van Stabiele basis werd ik al enthousiast. Doordat ik inzicht in mezelf heb gekregen zit ik nu lekker in mijn vel. Ook prioriteer en relativeer ik met meer gemak. Ik zie nu dat mijn rol in het bedrijf me op het lijf is geschreven en voel me weer gewaardeerd! Bedankt voor alles.”

Ervaar dit ook

"Absurd dat we al in het eerste gesprek alle essentiële punten te pakken hadden."

"Het helpt me om rust te krijgen en vooral bij mezelf te blijven."

"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."

"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

Meer ervaringen

Hoe doen we dit
Jouw ontwikkeling als persoon en leidinggevende staat centraal en vormt de basis van onze gesprekken. Je krijgt concrete, direct toepasbare scenario's aangereikt om dat te doen wat jij wilt. Komt er onverwachts iets nieuws op jouw pad? Je staat niet snel meer voor het blok want je blijft met meer gemak dichtbij jezelf en hebt altijd een bij jou en de situatie passende oplossing op de plank liggen. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Ben je je voldoende bewust van jouw invloed op het team? Wat leidt jou af en wat maakt dat je dat laat gebeuren? Wat stel je steeds maar uit en wat kost jou dat? De intensieve begeleiding geeft je de structuur om de juiste stappen te zetten, waardoor je je energielekken kwijt raakt en je rust en ruimte ervaart.

Anders gezegd:

  • Je wordt bevraagd en krijgt gevraagd en ongevraagd advies
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding met een duidelijke koppeling naar je werkzaamheden
  • Je hebt een toetsmogelijkheid voor de door jou bedachte ideeën
  • Je wordt uitgedaagd om vanuit een ander perspectief te kijken naar jouw probleemsituaties
  • Je kunt een jaar lang mijn deskundige visie benutten voor wat jij wilt bereiken
  • Je krijgt onverwachte oplossingsrichtingen die jezelf nog niet had bedacht

Je krijgt in een jaar een Stabiele basis door deze intensieve begeleiding en wordt wie jij wilt zijn

 

Stabiele basis

Word wie je wilt zijn en in de kern al bent

Kies voor jezelf

 

  


Wat doen we

We spreken elkaar iedere maand over wat jij wilt ontwikkelen en hoe je dit stap voor stap gaat realiseren. De invloed die dit heeft op je werk en rol in de organisatie neemt hier een belangrijke plaats in. De gesprekken zijn daardoor op maat.  

Ik heb drie uur voor ieder gesprek gereserveerd. De eerste keren is de tijd zo om blijkt in de praktijk. Later werken we meestal tweeënhalf uur samen. In de basis gaat het om acht gesprekken over een jaar verdeeld, zodat jouw ontwikkeling ook duurzaam is. 
 
Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we een belmoment af, zodat we elkaar twee keer per maand spreken. Het blijkt fijn te zijn om te delen hoe je een al besproken uitdaging hebt aangepakt en wat er in de tussentijd op je pad is gekomen. Voor de een is het belmoment het hele jaar super waardevol. De ander slaat in het tweede halfjaar soms een belmoment over of we bellen korter. Word je tussentijds met iets onverwachts geconfronteerd of houd je graag een gedachte tegen het licht? Dan bel of mail je me en bespreken we het samen.
 
De door werkWAARDEvol zelf ontwikkelde werkvormen helpen regelmatig om extra verdieping en inzicht te krijgen, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Ze hebben in de praktijk hun waarde dan ook al ruimschoots bewezen. Het gaat erom dat jij de voor jou o zo belangrijke ontwikkeling realiseert, dat staat steeds voorop in de keuzes die we maken.
 
Ter afronding evalueren we je ontwikkeling als persoon, in je functie en in je rol binnen de organisatie.

Locatie en data
In de basis de unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. We maken met regelmaat een wandeling in de natuur in de nabije omgeving, als extra fundament onder de gewenste ontwikkeling.

We starten op een zo kort mogelijke termijn. De tijden en data bepalen we samen. Past richting het einde van de coachperiode een tussentijd van langer dan een maand beter bij jouw ontwikkeling dan doen we dat. Kun je een keer niet, bijvoorbeeld vanwege griep, dan verplaatsen we de afspraak, dat kan kort erop zijn en aan het einde als dat fijner is.
 

Door Stabiele basis

 

Vertrouw op mezelf

Prioriteer en relativeer met meer gemak

Rust en groei

Buiten je comfortzone

 

 


Aanbod

Vanaf dag één start de ontwikkeling die rust oplevert!
Deze intensieve begeleiding heeft een waarde van 5.200 euro. Heeft je organisatie nog niet eerder met werkWAARDEvol gewerkt dan geldt speciaal voor jou een kennismakingsaanbod van 4.680 euro.
 
Stabiele basis geeft je de structuur om zeer waardevolle resultaten te halen, waardoor jij groeit naar wie jij wilt zijn.
Met als extra bonus dat de resultaten van jouw team positief worden beïnvloed. 
 
Mocht de coaching niet het hoge resultaat halen wat je mag verwachten dan biedt de resultaatgarantie de mogelijkheid tot restitutie van 1.200 euro. Door in een persoonlijk gesprek een gedegen onderbouwing te geven kan een beroep op deze garantie worden gedaan. 

De genoemde bedragen zijn exclusief btw.


Wil jij je rust en durf je buiten je comfortzone te gaan?
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we wat jij wil en wat we gaan doen voor jouw Stabiele basis.