Samen sterker

     Versterk elkaar
Voor directie/management

Realiseer:
Vertrouwen
Verbinding
Rust
Blijvend ontwikkelgericht

Samen sterker organogram 

Versterk elkaar
Het bepalen van jullie pad in de constant veranderende omgeving is uitdagend. Hoe bepaal je het juiste pad en versterk je elkaar vanuit jullie verschillende kwaliteiten en zienswijzen?
 
Bij de bouw van een duurzaam huis start je met het leggen van een sterk fundament. Voor dit fundament is het belangrijk dat jullie als directeur en management elkaars kracht kennen en herkennen, elkaar aanspreken en opzoeken waar het waardevol is. Zo ontstaat er meer rust en tijd om met een helikopterblik naar het nu en jullie toekomst te kijken, zodat jullie de doelen soepeler bereiken.
 
Samen sterker helpt jullie met het leggen van een sterk fundament en het bouwen van een toekomstbestendige organisatie.
  
 Joy DiekmeijerJoy Diekmeijer, Regiomanager Arbo Unie Noord-Oost

“Van tevoren heb ik mij afgevraagd wat het programma Samen sterker ons zou brengen. De richting en de eerste resultaten werden echter snel zichtbaar. Het meest waardevolle dat het programma heeft opgeleverd is het toegenomen vertrouwen en de openheid tussen de managementleden. Het helpt om te focussen op de goede dingen en ons te richten op ontwikkeling.” 

Ervaar dit ook

"Lekker concreet en ook breed toepasbaar"

"Meer zicht op de competenties en kwaliteiten van een ieder"

"De aandacht voor elkaar brengt rust en ontspanning"

"Eerste resultaten zijn snel zichtbaar"

Meer ervaringen
 
Wat jullie kunnen verwachten
We leggen de eerste dag het fundament en starten we met de bouw. We maken samen inzichtelijk wat op dit moment heel goed gaat en wat nog beter kan en we zetten wat goed gaat in voor wat jullie graag willen ontwikkelen. De uitkomsten worden concreet gemaakt samen met de manier waarop jullie ze gaan invoeren. De eerste stappen worden direct gezet.
 
Daarnaast leggen we de basis voor een sterkere samenwerking door intensief en interactief samen te werken. Jullie spreken in tweetallen en als groep over onderwerpen die jullie allen raken. De werkvormen zijn steeds verschillend waardoor het resultaat behaald wordt. Naarmate het vertrouwen groeit worden de gesprekken directer van aard en de basis voor samenwerken sterker.

Afhankelijk van ontwikkelingen in de omgeving en het team worden de volgende dagdelen samengesteld. Iedere keer weer worden concrete stappen gezet op die jullie helpen in de rol binnen de organisatie en richting de teams. Door maatwerk levert dit jullie het meeste op.

 

Samen sterker

 Realiseer iedere gewenste verandering.

Verbeter prestaties   

 
Onderwerpen
Samen bepalen we wat jullie verder helpt en komen we tot een passend voorstel. Onderwerpen kunnen zijn:​
  • De operationele taken slokken veel tijd op. Hierdoor moeten de tactische en strategische taken vaak onder druk of in de avonduren gedaan worden. Hoe zorgen we voor meer evenwicht?
  • Vergaderen kost veel tijd. We willen graag compacter en krachtiger vergaderen en vastleggen. Ook vragen we ons wel eens af of de vergadering voldoende bijdraagt aan het bereiken van onze doelen. Hoe versimpelen we onze opzet en hoe pakken we het aan dat de vergadering optimaal bijdraagt aan de doelen?
  • Het jaarlijks beoordelen van de medewerkers is niet meer van deze tijd. We willen graag dat medewerkers zelf de regie nemen in de eigen ontwikkeling, dat helpt ons allemaal in het doorontwikkelen van eigenaarschap, ondernemende teams en andere relevante ontwikkelingen die we willen realiseren. 
  • We hebben een behoorlijk nieuw team en leren elkaar graag beter kennen om de samenwerking te optimaliseren. Ook is het goed om dan te bepalen waar we de komende tijd aan gaan werken. Hoe doen we dit?
De bijeenkomsten hebben ongeveer zes weken tussentijd. Dit is een optimale tijd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen, te ervaren wat goed gaat en te bekijken waar verdieping wenselijk is. Door maatwerk sluit het aan bij wat jullie op dat moment verder helpt.

Ter afronding evalueren we de gerealiseerde ontwikkeling in een gesprek met jou als directeur.

Samenwerken met Gea
Jullie krijgen structuur in de gewenste ontwikkeling
Het bespaart jullie tijd en biedt rust
Door samen aan de slag te gaan, duurzaam resultaat
Werken met door jou bewezen methoden
De eerste keuzes worden direct gemaakt
We spreken dezelfde taal
 

Door Samen sterker

 

Complimenteuzer en directer

Focus op de goede dingen

Verbinding met elkaar

Vertrouwen is enorm gegroeid

Prestaties verbeteren duurzaam

 

 

 

Willen jullie samen sterker zijn?
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we waar jullie tegenaan lopen en bepalen samen de juiste stappen.