Individueel

      Nieuwe inzichten
Realiseer:
Durf in kwetsbaarheid
Rust door scenario's
Constateer, omarm en groei

Kennis en ervaring

Naast elkaar organogram 

Nieuwe inzichten
Je staat regelmatig naast een van je teamleden en helpt hen met goede raad en ideeën verder. Zo zorg je voor rust en ontwikkeling in je team. Wie is er voor jou als het een keer niet lekker gaat en staat naast je als je iets nieuws uitprobeert? Iemand die met je meedenkt en de valkuilen al ziet voordat je erin bent gestapt, dat is fijn. De tijd en rust die je dit oplevert helpt jou bij het realiseren van jouw doelen en in de manier waarop jij je profileert binnen je team, het management en jullie organisatie.

Daarnaast spelen er veel veranderingen tegelijkertijd die je graag tot een succes maakt. Uit mijn onderzoek blijkt dat het regelmatig 20 op hetzelfde moment zijn die alle een invloed hebben op emoties, onzekerheid en vertrouwen binnen jullie organisatie. Een absurd hoog aantal die jouw dagelijkse wereld beïnvloeden waarin jij als leidinggevende werkt. Om de belangen van iedereen in balans te houden is uitdagend. Het is daarom fijn dat je jouw ideeën vrijuit kunt bespreken en verrassende nieuwe inzichten krijgt, die jou op het lijf zijn geschreven.

We werken samen vanuit jouw kwaliteiten aan je ontwikkeling als leider en ook direct aan die van je team en organisatie.

 Annet de BoerCarla Swart,  Teammanager Sociaal Wijkteam Gemeente De Fryske Marren

Mijn meest waardevolle leermoment zat in de uitspraken: constateren, omarmen, erom lachen en er laten zijn. Onzekerheid, kwetsbaarheid, stress, opgejaagdheid mag er zijn. Maar constateer dat het er is, omarm het, lach erom en laat het er zijn. Dan hoef je het niet meer als negatief te ervaren.

Ook als je als leidinggevende onzekerheid of kwetsbaarheid ervaart in een beslissing mag je dit benoemen. Constateer dat het er is en benoem het richting je team. De teamleden zien en voelen het toch wel. Door het te benoemen, blijf je dichter bij jezelf en kom je nu juist sterker over. 

We hebben hele mooie en diepgaande gesprekken gehad. We kwamen altijd tot de kern, dat waar het daadwerkelijk om ging. Dit was soms best pittig of confronterend. Toch ervaarde ik altijd rust en vertrouwen. Heel veel dank hiervoor.

Ervaar dit ook

""Absurd dat we al in het eerste gesprek alle essentiële punten te pakken hadden."

"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."

"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

Meer ervaringen


Hoe doen we dit
We spreken over de veranderingen die jij wilt, de tegenslagen waar je mee te maken krijgt en de nieuwe ontwikkelingen die op je pad komen. Speelt er iets in je team of halen jullie de doelen niet of ben je onervaren in het leidinggeven? Dan bespreken we stap voor stap wat jij gaat doen en wat dit je oplevert.

Voor jou als leidinggevende is gewoonweg iedere maand anders. Ontdek de vrijheid om een afspraak in te plannen als het voor jou belangrijk is. Je krijgt kritische vragen en meerdere oplossingen aangereikt. Je hebt de mogelijkheid om de onderwerpen die voor jou op dit moment belangrijk zijn te bespreken. Daardoor is ieder gesprek anders en passend voor jou. Je krijgt met name inzicht in 
jouw invloed als mens en leidinggevende op veranderingen en leert dat met regelmaat één woord het verschil maakt tussen enthousiasme en weerstand van het team.

Je groeit, gaat vragen stellen en denkt in de bij jou en je team passende scenario's.

 

 

Naast elkaar

Voel je geïnspireerd en zet stappen

Kies voor groei

 

  


Wat doen we

In persoonlijke gesprekken, met als uitgangspunt twee uur, spreken we elkaar over wat jou raakt en waar je graag stappen in wilt zetten. In de basis gaat het om 6 tot 10 persoonlijke gesprekken. Komt er tussentijds iets voorbij wat je graag snel wilt bespreken dan is (beeld)bellen perfect. Liever alle gesprekken via (beeld)bellen? Dat kan!
 
De door werkWAARDEvol zelf ontwikkelde werkvormen helpen regelmatig om extra verdieping en inzicht te krijgen, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Ze hebben in de praktijk hun waarde dan ook al ruimschoots bewezen. Het gaat erom dat jij de voor jou o zo belangrijke ontwikkeling realiseert, dat staat steeds voorop.
 
Jij krijgt helder inzicht en weet wat je volgende actie is.
 
Samenwerken met Gea
Mijn kracht zit in het jou of jullie helpen bij het: worden van één organisatie; als team samen de schouders eronder willen zetten; elkaar respecteren en aanspreken; denken in oplossingen en scenario's; ontwikkelen van natuurlijk leiderschap en het groeien naar een organisch samenwerkend team. We ontmoeten elkaar op natuurlijke en cultuurhistorische locaties, werken aan duurzame groei met duurzame materialen en verbinden dit met voorbeelden uit de natuur. 

Deze kracht heb ik door: mijn ruime ervaring als coach, 10 jaar management (a.i.) op verschillende functies en organisaties, > 10 jaar ondernemersadviseur gecombineerd met de theoretische kennis van onder andere de Master of Science in Management met als specialisatie verandermanagement te combineren met wie ik ben en waar ik voor sta.

Locatie en data
In de basis de unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. 
De tijden en data worden in overleg gepland.
 

Door Naast elkaar

 

Inzicht in je eigen invloed op veranderingen

Helder zicht op je kwaliteiten


Rust en groei

Je denkt in kansen en oplossingen

 

 


Aanbod
Deze persoonlijke en telefonische begeleiding heeft een waarde van 1.750 euro als je kiest voor 10 uur, 2.550 euro als je kiest voor 15 uur en 3.300 euro bij jouw keuze voor 20 uur. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Naast elkaar helpt jou aan waardevolle nieuwe inzichten en leert je om de voor jou nieuwe werkwijzen toe te passen. Een investering die je dubbel en dwars terugverdient, doordat jij lekkerder in je vel zit en je je werk met meer gemak doet met betere resultaten voor jou en je team.


Wil je door naast elkaar tijd besparen en rust ervaren?
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we wat voor jou belangrijk is en wat jou verder helpt.