Heidedagen

      Werk aan concrete doelen
Voor directie/management

Realiseer:
Integratie kernwaarden
Juiste prioriteiten
Focus

Jaarplan nieuwe stijl

Heidedagen organogram


 

Werk aan concrete doelen
Kernwaarden die passen bij de organisatie zijn inspirerend en ondersteunend aan wat je nu al doet. Jaarplannen die compact, concreet en haalbaar zijn en onderdeel uitmaken van jullie dagelijkse werkzaamheden maken dat de belangrijke stuurvariabelen heel normaal zijn voor iedereen. Samen werken jullie aan het realiseren van jullie plannen en de betrokkenheid groeit.

Werk met plannen die compact, concreet en van iedereen zijn.  

 Heidesessie Marion van den BrinkMarion van den Brink, Manager Arbo Unie Noord-Oost

"Ik had een belangrijke dag gepland met mijn management. Centraal stond de vraag “Hoe gaan we ervoor zorgen dat we het overkoepelende plan en de teamplannen gezamenlijk uitdragen en laten leven onder de medewerkers. Bovendien wilde ik een dag waarin we elkaar beter leerden kennen en de dag konden afsluiten met energie en inspiratie.

In een verdiepend gesprek kreeg ik het gevoel dat Gea begreep wat ik wilde en kwam ze ook snel met ideeën en passende werkvormen. Gea luistert goed naar de wensen van de deelnemers en houdt daarnaast ook goed vast aan het resultaat wat we voor ogen hadden.

De dag heeft ons concrete acties opgeleverd die binnen het team opgepakt worden. Daarnaast hebben we nu meer inzicht in eigen handelen, de aanwezige kwaliteiten en potentie binnen het team en ideeën voor verdere ontwikkeling met het team." 

Ervaar dit ook

"Niets geen algemeen gepraat. Concrete afspraken en breed toepasbaar."

"De eerste resultaten werden snel zichtbaar."

"De afwisseling tussen doen en praten heeft veel opgeleverd."

"Focus op de juiste onderwerpen."

Meer ervaringen

Wat kunnen jullie verwachten
Afhankelijk van ontwikkelingen in jullie omgeving, binnen jullie organisatie en de ontwikkelingen die jullie willen realiseren worden de dagen of dagdelen samengesteld. We pakken die relevante onderwerpen op die jullie verder helpen. 
 
Er ontstaat lef om keuzes te maken. De integratie van de visie, missie, kernwaarden en doelen helpen jullie verder. Het is en blijft een uitdaging om de visie helder aan alle collega's te vertellen. Doordat je zelf gaat ervaren hoe dit werkt gaat dit straks beter. 
 
Door maatwerk levert het jullie het meeste op. 
 

 

Heidedagen

Focus op wat jullie verder helpt.

Vanaf vandaag word het anders


 


Wat gaan we doen

Samen bepalen we wat jullie verder helpt en komen we tot een passend voorstel. Een indruk van hoe het kan zijn:
  • Er ontstaan plannen die compact, concreet en haalbaar zijn met kernwaarden die passen bij de organisatie. Hierdoor zijn ze inspirerend, ondersteunend aan wat je nu al doet. Prioriteiten worden beperkt tot een behapbare hoeveelheid. Er ontstaat lef om keuzes te maken.
  • De doelen  maken onderdeel uit van het vergaderen; De jaarplannen worden maandelijks op een voor iedereen toegankelijke wijze besproken; De kernwaarden passen bij de organisatie: Door de integratie in de dagelijkse werkzaamheden zijn de belangrijke stuurvariabelen voor iedereen heel normaal geworden. De betrokkenheid groeit.
Er wordt intensief en interactief samengewerkt met als resultaat concrete en direct uitvoerbare acties. Daarnaast ervaar je aan den lijve hoe uitdagend het is om de visie helder aan alle collega's te vertellen. Doordat je zelf gaat ervaren hoe dit werkt gaat je dit straks gemakkelijker af.

Samenwerken met Gea
Jullie krijgen structuur in de gewenste ontwikkeling
Het bespaart jullie tijd en biedt rust
Door samen aan de slag te gaan, duurzaam resultaat
Werken met door jou bewezen methoden
De eerste keuzes worden direct gemaakt
We spreken dezelfde taal

Door Heidedagen

 

Concrete, direct toepasbare verbeteringen 

Kernwaarden verbonden aan de dagelijkse werkzaamheden

Iedereen kent de doelen en de ontwikkeling hierin 

 

 

 
Willen jullie werken aan concrete doelen?
Bel me  (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we jullie tegenaan lopen en bepalen samen de juiste stappen.