Gea

Verandermanagement en Interim-management
Jullie buitenwereld verschuift in een razend tempo. Wat eerder normaal was is dat nu verre van. Wat je deed moet nu anders. Vernieuwend denken en de oplossingen zien die er zijn is hard nodig. Hoe doorbreek je bestaande patronen, realiseer je nieuw leiderschap, vang je ziekte op, zet je een frisse krachtige organisatie neer die klaar is voor de toekomst?

Dan is het tijd voor sterke persoonlijkheid, creatieve geest en nieuw leiderschap om samen die keuzes te maken die vooruit helpen. Om dit te realiseren wordt er nu ander leiderschap gevraagd. Niet bang zijn om vertrouwen te geven en los te laten is de basis. 

Start ik met een opdracht dan zoek ik uit of de doelen helder zijn en passend. Ook over de haalbaarheid krijg je mijn visie. Daarnaast wil ik weten met wie ik werk en waar goed in is. Zo zet ik ieders kracht in om samen de beweging te maken of bij te sturen. Rust ontstaat en de doelen worden gehaald. Met als fundament: versterk elkaar, dan bereik je meer.

Door jarenlang als manager gewerkt te hebben weet ik wat werkt en wat niet. Deze ervaring zet ik in om helderheid te krijgen en te bieden. Je weet wat je aan me hebt en ook wat ik van jou verwacht. Ik help jullie organisatie verder te komen.

Wat jou verder helpt is 10 jaar management (a.i.) ervaring, > 10 jaar ondernemersadviseur, 5 jaar als ondernemer, zelfstandig coach van leiders en teams, dit met het theoretische fundament van onder andere een Master of Science in Management met als specialisatie verandermanagement. Daarnaast ben ik als voorzitter betrokken bij meerdere organisaties die zich inzetten voor waardevolle ontwikkelingen in Noord-Nederland.

Wil je tijdelijk deze expertise in huis?

Gea Bijkerk MSc

Contact

Ervaringen:
Kernwoorden die Gea typeren zijn: Klantgericht, enthousiast, duidelijk, mensgericht, resultaatgericht en senioriteit.
“Gea heeft ons echt andere inzichten gegeven."
"Doordat Gea veranderingen geleidelijk laat verlopen en ons er optimaal bij heeft betrokken werden deze een succes!”

Meer ervaringen