Introductie
 Maak het verschil 

Maak jij straks het verschil als manager/teamleider? 
Word jouw tijd opgeslokt door een veelheid van taken en voel je weinig (ruimte) voor eigen regie? Je gaat je doelen halen door het creëren van rust. Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Hebben jij en je team invloed op wat er gedaan wordt, dan ontstaat er rust. Jullie presteren dan beter en zetten met meer energie de schouders eronder. Iedereen voelt zich daardoor waardevol en is dat ook! Wil jij de doelstellingen halen en nieuwe vaardigheden en kennis opdoen als manager?

Hoe
Werk anders, versimpel, ondersteun en laat tegelijkertijd los dan maak je het verschil en ontstaat er groei. Jij maakt het verschil  in vijf dagdelen met een maand tussentijd: Met sprongen vooruit, Weg die stress, Top team, Vergaderen met focus en Intervisie gebaseerd op jullie eigen vragen. 

Maak het verschil helpt je bij het zetten van stappen door te leren met en van andere teamleiders. Starten is iedere maand mogelijk. 

Maak het komende halfjaar een mooie groei door als persoon, met je team en als organisatie door de grenzen op te zoeken en spannende situaties te omarmen.

Voor
Maximaal 6 managers/teamleiders. Door de compacte groep is er diepgang en voldoende kwaliteitstijd voor ieder beschikbaar.

Onderwerpen
Tijdens iedere bijeenkomst wordt een onderwerp uitgediept die jou iedere dag weer tijd, rust en resultaat oplevert. 

We werken aan invloed; gaan aan de slag met door Gea ontwikkelde werkwijzen en materialen; je verkent je grenzen als persoon, die van je team en organisatie. Je gaat concreet aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en je managementvaardigheden.

Herken je de kwaliteiten al in je team en geef je deze de ruimte? Werken jullie al optimaal samen? Door een krachtig en hecht team halen jullie de doelstellingen. Je weet na de module Top team hoe je dit succesvol aanpakt.  Weg die stress, met sprongen vooruit gaan en vergaderen met focus geeft jou tijd voor waardevolle gesprekken en de ruimte om jullie doelgerichtheid te optimaliseren. Er ontstaat veel energie, inzet en betrokkenheid.

 

Sprongen vooruit

 

Werkt iedereen hard, maar mis je de optimale samenwerking waardoor jullie sneller gaan? Remmen en tijd nemen om de juiste stappen te zetten helpt je met sprongen vooruit.

Je gaat ervaren welke stappen je het beste kunt zetten. We bepalen wat goed gaat en hoe dit je helpt met wat je wilt verbeteren. Daarna maken we concreet wat je gaat doen en hoe. De eerste stappen zet je direct.

De medewerkers worden door de nieuwe werkwijze zelfstandiger. Iedereen werkt met meer plezier en de klanten merken dat. 

 


 

Weg die stress

 

Puilt je agenda uit, werk je hard en is het werk niet af en wil je dit niet meer?
In deze ochtend werk je aan het reduceren van werkdruk. Wat veroorzaakt jouw stress? Is dat een overvolle agenda? Zijn het de constante vragen van een teamlid? Is dat .....  Vanuit verschillende invalshoeken kijken we naar wat jouw stress veroorzaakt. We pakken samen deze onderwerpen bij de kop en nadien weet je concreet hoe jij deze kunt oplossen. 

 


 

Top team

 

Soms heb ik het gevoel dat ik hard fiets en als ik achterom kijk is mijn bagagedrager leeg. Iedereen is er al lang en breed afgevallen. Wil je niet meer standaard in de actie schieten als zich iets voordoet?

Door op de juiste momenten op je handen te gaan zitten krijg je meer effect. In deze ochtend volop aandacht voor hoe je door zelf minder hard te werken zelfbewuste en gemotiveerde mensen in je team krijgt en een beweging in gang zet.

Je krijgt natuurlijk hulp bij het herkennen van de kwaliteiten van je teamleden. 

  

Vergaderen met focus

 

Wil je energie krijgen van jullie vergaderingen en bijeenkomsten?

We kijken kritisch naar de agenda, krijgen inzicht en maken keuzes. Relevante vragen die aan de orde komen zijn: Wie is voorzitter?; Wie is constant aan het woord?; Wie zegt niets?; Wie bewaakt het proces?; Wat doet lichaamstaal op het verloop van de vergadering?; Hoe maak je dat de medewerkers leidend worden?

We gaan jullie vergaderwensen koppelen aan kwaliteit verhogende en tijd besparende werkwijzen. Ook de manier waarop deze werkwijzen worden ingevoerd wordt bepaald. Ook vergaderen is een middel om de doelen te realiseren!

 


 

Jij maakt het verschil

 

Wat heb jij meegemaakt in je werk waar je hulp van de anderen bij wilt om het verder te helpen? Zonder van te voren vastgestelde agenda. Deze keer bepalen jullie welke onderwerpen aan bod komen en waarin jij het verschil wilt maken en je nog graag inspiratie voor wilt.

Je komt tot nieuwe inzichten; Je overstijgt de dagelijkse en standaard gedachten; Je ervaart rust, omdat blijkt dat je niet uniek bent in je zoektocht; Je praat over onderwerpen die belangrijk voor je zijn. Door intervisie te combineren met zelfontwikkelde en bewezen werkvormen wordt een thema of een zich herhalende uitdaging van een nieuw perspectief voorzien en naar een volgende niveau getild. 

 


Dagindeling
Start om 9.00 uur en we ronden af met een heerlijke lunch die om 12.30 uur wordt geserveerd. De optimale duur bezien vanuit focus, jullie bereikbaarheid en de effectiviteit van de bijeenkomst

Kennen we elkaar nog niet of wil je graag meer weten? Je bent van harte welkom op mijn groene locatie in Eelde. Dan bespreken wat voor jou de juiste stappen zijn.Contact

Aanbod

Je krijgt een intake gesprek, 5 maandelijkse bijeenkomsten voor € 1.750,= exclusief btw. 

Locatie
Een natuurlijke locatie ten zuiden van Groningen.

Data
Neem voor de mogelijkheden om te starten even contact op.

 

Door Maak het verschil

 

Tijdswinst door effectiever vergaderen

Zelfstandiger en blijer team

Doelgerichtheid vergroot

Durf om achterover te leunen

Blijvend meer werkplezier

 

 

Jij maakt het verschil! Wil je starten? 
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bespreken we samen wat jij wilt bereiken.