Introductie

Jij wilt het verschil maken. Weten hoe je dat het beste aanpakt?
Door dichtbij jezelf te blijven in alle situaties die op je pad komen als mens in je organisatie, maak jij het verschil. Je kunt jouw manier van leidinggeven mensen om je heen raken met grote gevolgen voor hoe jij en je collega's zich voelen. Je invloed op je eigen situatie en die van je collega's is groter dan je vooraf inschatJouw positieve invloed als manager en teamleider maakt dan ook het verschil.

Groei door als persoon, met je team en als organisatie door de grenzen op te zoeken en spannende situaties te omarmen.

Kennen we elkaar nog niet of weet je niet wat je kunt verwachten als we samenwerken? Dan is deze ochtend ideaal om hier verandering in te brengen. 

Ervaar dit ook
"Niets geen algemeen gepraat. Concrete afspraken en breed toepasbaar."
"Ik weet nu waar de kracht in het management zit en wie waar goed in is."
"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."
"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

Meer ervaringen

Wat gaan we doen
Je werkt aan het helder krijgen van je wensen en ervaart de voor jou nieuwe werkwijzen. Wil jij het verschil maken, in je eigen leven en die van anderen? Dan is dit een boeiende ochtend voor je. Zet de eerste verandering in gang door te doen. Natuurlijk is er alle ruimte voor jouw vragen.

De eerste stappen zetten we in Eelde op de unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvolVanaf 9.00 uur is er verse koffie. We gaan aan de slag van 9.15 tot 10.45 uur. Praten na tot 11.15 uur en ronden dan af.

Wil je fijner werken wat je ook nog meer oplevert?
Bel me op (06) 52199971 of stuur een bericht. Liever een persoonlijk gesprek over waar je stappen in wilt zetten? Dat kan natuurlijk ook. Laat het me weten dan maken we samen een afspraak.