2017 2018 Loslaten
  Laat het los 

Heb jij te weinig uren in een week en ben je benieuwd hoe een bevlogen team je verder kan helpen? 
Wil je ook loslaten,  je doelen halen en rust voelen? Door intensieve en persoonlijke bijeenkomsten leer je nieuwe routines en krijg je duurzaam tijd vrij voor een goed gesprek. Wil je fijner werken wat nog meer oplevert ook?

Voor
Maximaal 5 managers/teamleiders. Door de compacte groep ontstaat er diepgang en is er voldoende kwaliteitstijd voor ieder beschikbaar.

Ervaar dit ook

 

"De vergaderingen verlopen nu effectiever en worden beter voorbereid"

"Meteen heldere handvatten om dezelfde dag nog mee aan de slag te gaan."

"Ik voel mij een stuk rustiger."

"Ik weet nu waar de kracht in het team zit en wie waar goed in is."

 

Meer ervaringen

We werken aan de volgende vragen
Wat houdt me tegen om los te laten?
Hoe krijg ik door los te laten meer grip?
Hoe help ik medewerkers om in hun kracht te komen?
Wat ga ik niet meer doen?
Hoe ziet mijn nieuwe rol eruit?
Hoe geef ik leiding aan de verandering naar zelfstandige medewerkers?

Wat gaan we doen
In laat het los ga je aan de slag met veranderingen waar je blij van wordt. Zie het als een vliegwiel effect. Je laat voorzichtig de eerste verantwoordelijkheden los en je krijgt hulp bij het herkennen van de kwaliteiten van je teamleden. Het begin is niet altijd even gemakkelijk.

Zodra je merkt dat het werkt gaat het steeds sneller en blijf je verbeteren voor jezelf en je team. De medewerkers worden zelfstandiger door hoe jij vanaf nu met ze omgaat. Iedereen werkt met meer plezier en ook klanten merken dat. Jij weet hoe je je nieuwe rol als manager het beste invult en ervaart rust. Na afloop houd je dit vast, want je wilt niet meer anders.

Door intensief en interactief te werken ervaar je hoe loslaten werkt. Geconfronteerd met uitdagingen leer je hoe je deze aanpakt. In tweetallen en in groepen gaan jullie aan de slag met de verschillende vragen. Je zet wat goed gaat in voor wat je wilt verbeteren. Daarna maken we concreet wat je gaat doen en hoe. De eerste stappen zet je direct naar een fijnere manier van werken die je meer oplevert!

Kennen we elkaar nog niet of weet je niet wat je kunt verwachten als we samenwerken? Dan is dit een ideaal moment om hier verandering in te brengen.
Boeiende ochtend

 

Dagindeling
Inloop tussen 9.00 uur en 9.15 uur en we ronden af met een heerlijke lunch die om 12.30 uur wordt geserveerd.

Door Laat het los

 

Tijdswinst door effectiever vergaderen

Zelfstandiger en blijer team

Doelgerichtheid vergroot

Durf om achterover te leunen

Blijvend meer werkplezier

 

 

Aanbod
Je krijgt een intake gesprek, 5 unieke bijeenkomsten (10 maanden), via een besloten groep krijg je tussentijdse ondersteuning van de deelnemers en Gea Bijkerk + de mogelijkheid voor het onderling delen van successen om van elkaar te leren voor € 2.250,= exclusief btw

Locatie
Op een groene locatie in de kop van Drenthe.

Heidesessie Gea 03

Gea Bijkerk Hoe diverser de kwaliteiten in het team des te verder je komt. Daar had ik eerder weinig oog voor. Altijd druk met vergaderen en het werken aan meerdere doelen tegelijkertijd. Totdat ik wel klaar was met dit rennen en vliegen. Op deze manier ging ik niet het verschil maken. Met een bomvolle agenda en tig prioriteiten wat kon ik doen?

Compleet anders werken en tegelijkertijd loslaten zou wel eens het verschil kunnen maken. Spannend, dat wel want wat als ik de grip kwijt zou raken. Tot ik in de gaten kreeg wie welke kwaliteiten had en ik iedereen stimuleerde om deze in te zetten. Met als gevolg meer verantwoordelijke en blije mensen. Schuif niet langer met je uren en lift mee op mijn ervaring met het loslaten als leidinggevende en adviseur.

Meer over Gea 

Wil je fijner werken wat je ook nog meer oplevert?
Bel me (06) 52199971 om te bepalen wanneer jij kunt starten of stuur een bericht dan bespreken we samen waar jij tegenaan loopt en bepalen we samen de juiste stappen.