2017 2018 Loslaten
Kleurrijke lunch 

Wil jij het verschil maken als zelfbewust, betrokken manager/teamleider en als vrouw?  
Geeft het je energie om andere managers te ontmoeten en elkaar verder te helpen?
Meld je dan aan voor deze intervisie.


Wat gaan we doen
Tijdens een heerlijke à la carte lunch elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer om kennis, passie en actuele dilemma's te delen. Je hebt waardevolle gesprekken met collega's met zeer verschillende achtergronden en expertise plus je krijgt een kleurrijk netwerk. "De verscheidenheid aan branches en ervaringen is inspirerend."

Ervaar dit ook
"Buiten mijn eigen wereld."
"Verbinding."
"Inspirerend! Kom graag weer."

Meer ervaringen


Aanbod
De betaling van de door jou gekozen lunch regel je direct ter plekke bij de kassa. Verder zijn er geen kosten verbonden aan je deelname. Ik nodig je van harte uit om er ook bij te zijn. 

Locatie
De Kastanjehoeve (Glimmen, Zuidlaarderweg 4) een unieke brasserie met de nadruk op het verse en lokale producten van uitstekende kwaliteit.


Maximum
Wat wel belangrijk is om te weten is dat we met maximaal 20 leidinggevenden gaan eten. Hierdoor kun jij bestellen wat je lekker vindt. De plekken worden op volgorde van binnenkomst gereserveerd en vol is vol.

Eet je mee?
Laat het me weten. Doe je dit een week voor de lunch of zodra je het weet dan reserveer ik een stoel voor jeLukt het je nu niet vanwege je volle agenda of is er geen plaats meer? Ik nodig je graag uit voor de volgende Kleurrijke lunch. Door je aan te melden voor de volWAARDE, onderaan de pagina, mis je deze zeker niet. Tot gauw en een fijne dag toegewenst.